titlelogo Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης TE

 • ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2018-2019

  Ηλεκτρονικές εγγραφές Πρωτοετών 2018 (10-17 Σεπτεμβρίου)

  • Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17  Σεπτεμβρίου 2018.
  • Για την εγγραφή των επιτυχόντων θα λειτουργήσει και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους.
  • Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr,εισάγοντας  τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:00 πμ.
  • Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.
  • Η αίτηση εγγραφής των επιτυχόντων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας ενέχει χαρακτήρα Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι επιτυχόντες μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ.
  • Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε επίσης ότι η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, πραγματοποιείται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.
  • Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (10/09 έως 17/09/2018) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους  τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής  τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

  Μετά την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής εγγραφής, σύμφωνα με τα ανωτέρω, και για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι πρωτοετείς φοιτητές 2018-19, θα πρέπει να προσκομίσουν  ή να αποστείλουν  στη Γραμματεία Τμήματος που εισήχθησαν έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 τα παρακάτω:

  • Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής (υπογεγραμμένη) που υπέβαλαν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης (ή άλλο δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου αρρένων, για τους άρρενες εισαχθέντες)
  • Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

  Οι διευθύνσεις  αποστολής των εγγράφων θα γίνουν:

  α. Για την εισαγωγική κατεύθυνση Μηχανικών Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος ΤΕ στη διεύθυνση: ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ. Tηλ.Επικοινωνίας 2461068255 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  β. Για την εισαγωγική κατεύθυνση Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ στη διεύθυνση: ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ. Τηλ.Επικοινωνίας 2461068090 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

  Η παραλαβή των κωδικών πρόσβασης θα γίνει μετά την καταληκτική ημερομηνία των ηλεκτρονικών εγγραφών (μετά τις 17-09-2018) και με την προϋπόθεση της αποστολής των σχετικών καταστάσεων από το Υπουργείο. Οι φοιτητές θα ενημερωθούν σχετικά με νεότερη ανακοίνωση τις ημέρες εκείνες στην κεντρική ιστοσελίδα του ΤΕΙ.

  Τα ανωτέρω ισχύουν και όσον αφορά την παραλαβή Βεβαίωσης εγγραφής/σπουδών, η οποία θα μπορεί να γίνει μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών και έπειτα από σχετική ανακοίνωση του ΤΕΙ.

   

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΠΥΡΟΥ

Οι  απόφοιτοι  που  επιθυμούν  να  παραλάβουν  τον  παπυρό  τους  θα  πρέπει  να καταθέσουν  το  ποσό  των  10  ευρώ  στην  Εθνική  Τράπεζα,  στον  λογαριασμό 377/540739-73 (Ειδικός Λογαριασμός –ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας). Έπειτα, να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος με την απόδειξη κατάθεσης και την αστυνoμική τους ταυτότητα. Σε  περίπτωση  που  θα  σταλεί  εκπρόσωπος  θα  πρέπει  να  είναι  νόμιμα εξουσιοδοτημένος και να φέρει την αστυνομική του ταυτότητα.

 

 

Ασλανίδου Αικατερίνη

(Μηχανικών Αντιρρύπανσης Τ.Ε.)

Email: sec-tean@teiwm.gr

Τηλ: 24610 68090 fax 2461038675

 

 

 

 

Τερλέκη Θεοδώρα

(Μηχανικών Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος Τ.Ε.)

Email : sec-geope@teiwm.gr

Τηλ: 24610 68255 fax 2461038675

 

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ 

ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΟΙΛΑ, 50100 ΚΟΖΑΝΗ

katerina

 

18664603 10213208842678921 4822910602798380860 n copy copy